C+ Schoonheid en herstel voor uw voeten en
Gespecialiseerde voetzorg bij dokterspraktijken

Jordens Annick

0473 47 11 15
afspraak boeken

Cosmeo+
Esthetische zorg

Esthetische, cosmetische en wellness pedicure. Massages en waxen voor haar en hem

Wij laten uw voeten en benen herleven

Esthetische pedicure

Verzorging van de nagels, aanbrengen van een verzorgende vloeistof voor het weken van nagelriemen en eeltplekken, verwijderen van lichte eeltvorming, aanbrengen van voetbalsem. Exclusief verwijderen van matige en zware eeltvorming, verzorging van: schimmelnagels, ingegroeide nagels, eeltpitten, kloven.

 

 

 

 

 

schoonheid

Voor iedereen die op zoek is naar een gekwalificeerde pedicure, persoonlijk advies en professionele schoonheidszorgen en welzijnszorgen met onderbouwde kennis.

Cosmetische pedicure - Een kleurenpallet op je nagels

PN Longwear nagellak; perfect, eenvoudig en langhoudend nagellak.

PN Sopolisch nagellak; langhoudendgelachtige glans minstens 14 dagen tot wel 3 weken, hoeft niet gepolijst, niet gefreesd te worden.

O2 Zuurstofdoorlatende nagellak; dankzij de zuurstofdoorlatendheid is de nagellak zeer geschikt om op mycosenagels (schimmelnagels) aan te brengen die gelijktijdig met een tinctuur (bijvoorbeeld FunghiClear) behandeld kan worden.
Tip: breng je teenslippers mee, zo kunnen uw gelakte nagels niet beschadigd worden. (*) niet van toepassing voor PN Sopolisch nagellak, deze zal droog zijn.

Voor haar en hem

Er zijn meerdere redenen waarom sporters voeten en benen ontharen.
Benen en voeten ontharen bij het sporten is niet alleen omdat gladde voeten en benen verzorgder zijn, maar ook praktisch: voor een kinesio-of sporttaping aan voeten en/of benen, massage of om schaafwonden na een valpartij beter te kunnen verzorgen (verwisselen van pleister of verband), Taping bij … Waxen is de meest effectieve én minst schadelijke vorm van ontharen. Althans, wanneer gebruik gemaakt wordt van kwaliteitsproducten zoals de “Outback Organics” waxproducten met inheemse Australische planten op basis van biologische Tea Tree.
outback organics

Wellness pedicure voor voeten en benen voor haar en hem

Wist u dat een mens in zijn leven ongeveer 4 x om de aarde wandelt? Dat zijn zo’n 200 miljoen stappen of 160.000 kilometer. Bij zoveel lopen gunt uw voeten en benen toch af en toe een ontspannend spa-arrangement met een professionele verzorging. Uw voeten en benen zullen blij met u zijn!

Wellness pedicure als supplement, voor haar & hem


Wellness pedicure: een pedicure naar keuze gecombineerd met één van de volgende opties:

Optie 1: een voetscrub gevolgd door een voetbad naar keuze (een badritueel met aroma’s of een detox ontzuringsvoetbad) tijdens een nek-schoudermassage.

Optie 2: een masker boordevol vitamines en antioxidanten en een parafinnepacking met een extra nek-schouder massage, aangevuld met een thermische pakking voor een intense hydratatie van de huid.

Optie 3: massage van de voeten en onderbeen (10’, 20’, 30’) met voedende olieën.

waxen benen sportman

Verzorgingsproducten

 

 

Ginseng Spier Gewricht
Ginseng

Spier Gewricht

nagellak
Nagellak

PN Nagellak

nail polish
Nailpolish

O2 Zuurstof doorlatend

Wandelwol
Wandelwol

Verpakking

Hieronder vindt u verschillende documenten in PDF vorm van verschillende ziekenfondsen voor een compensatie van de kosten. U kan deze eenvoudig downloaden en printen.